ZORGGROEP MARIJKE 
Zorg met je hart

Welkom op onze website!

Wij willen u graag wat meer over onze huizen en onze zorg laten weten. Mocht u toch nog vragen hebben naar aanleiding van de informatie op onze site, dan mag u ons bellen of mailen.

Iedere oudere wil graag het liefst thuis blijven wonen, maar wat als dat niet meer lukt? Als het te zwaar is voor de mantelzorgers en/of de thuiszorg en er geen familie in de buurt is om te helpen, dan moet er naar een oplossing worden gezocht. 

Wij begrijpen dat het een zware beslissing is om de keuze te maken om de zorg uit handen te geven en dat het een moeilijke stap is om te verhuizen.
Daarom helpen wij u in dit proces, proberen wij zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw individuele wensen en zo doen we onze uiterste best om met ons team ervoor te zorgen dat de tijd bij ons fijn en waardevol is. 

Arie & Lea Boogaard

Ervaringen

Familielid bewoner Huize Marijke

Zeer tevreden met sfeer en waardigheid waarmee de medewerkers de verzorging deden zoal bij mijn vader als bij de andere bewoners.


juli 2022

Familielid bewoner Zorghuys de Wingerd

Fantastisch huis waar m'n ouders hebben mogen wonen in de laatste maanden van hun leven. Kan iedereen aanraden om zich in te schrijven maar hou wel een plekje voor mij vrij.


februari 2023

Familielid bewoner de Wijkse Hof

Geweldig. Zoals je hoopt dat mensen en hulp in de zorg is. Zeer huiselijke sfeer, veel tijd aandacht en momenten met extra lekkertjes, uitjes en vrolijke medewerkers. Onwijs dankbaar met deze plek. Prachtig ook tussen het groen.


Oktober 2023

Onze locaties

Huize Marijke

In de prachtige, bosrijke omgeving van Doorn is Huize Marijke gevestigd. Het monumentale pand biedt plaats aan... Lees meer »

Zorghuys de Wingerd

Zorghuys de Wingerd, gevestigd in Doorn, levert deskundige zorg in een huiselijke sfeer, rekening houdend... Lees meer »

De Wijkse Hof

De Wijkse Hof is gevestigd aan de Singel in Wijk bij Duurstede. Het pand beschikt over prachtige, grote gemeenschappelijke... Lees meer »

Informatie
Informatie

Wij willen u graag wat meer over ons huis en onze zorg laten weten. Mocht u toch nog vragen hebben naar aanleiding van de informatie op onze site, neem dan contact met ons op!

Lees meer »

Vacatures
Vacatures

Wij zoeken voortdurend deskundig personeel. Kijk op onze vacaturepagina welke vacatures er op dit moment openstaan.

Lees meer »

Zorg
Zorg

Wij bieden deskundige zorg met liefdevolle aandacht in een huiselijke setting.

Lees meer »

Onze locaties
Onze locaties

Welkom op onze website! Wij willen u graag wat meer over ons huis en onze zorg laten weten. Mocht u toch nog vragen hebben naar aanleiding van de informatie op onze site, dan mag u ons bellen of mailen.

Lees meer »


Nieuws

NL doet

Meld u zich ook aan als vrijwilliger voor 15 maart? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken! https://www.nldoet.nl/activiteit/klussen-woonkamer-bij-ouderen-met-dementie Lees meer »


Impressie

Neem contact op