OVER HUIZE MARIJKE

Henriëtte van Breugel:

Wij werken in Huize Marijke met een team wat bestaat uit een locatie zorg coördinator, EVV, verzorgende, activiteiten begeleiders, helpende, leerlingen en gastvrouwen. Ook kan u bij ons stagiaires tegen komen die een opleiding in welzijn of zorg volgen. Wij zijn ook blij met een aantal  vrijwilligers die ons bijstaan in het welzijn voor de bewoners.

In mijn rol als LZC binnen locatie Huize Marijke lever ik met passie en gedrevenheid een bijdrage aan een waardevolle invulling van het welzijn, het wonen en de zorg die wij u kunnen bieden.
Wat u van mij kan verwachten is dat ik dicht bij u of uw naaste sta om zorg te dragen voor de coördinatie van het welzijn, wonen en de zorg.
De afspraken die we met u of uw naaste maken leggen wij vast in het leefplan wat in overleg tot stand komt. Van hieruit werken wij dagelijks en waar nodig stellen we dit bij.

Als locatie zorgcoördinator ben ik gemiddeld 4 dagen per week op de locatie. U komt mij tegen in de directe zorgverlening op de werkvloer alsook op mijn kantoor, daar hou ik mij bezig met organisatorische zaken.

Wanneer u vragen heeft bent u altijd van harte welkom bij me en zal ik mijn best doen om u verder te helpen.
U kunt mij bereiken via de mail, via telefoon of Whatsapp.

 

Foto's

Neem contact op