Wonen

De Wijkse Hof beschikt over 14 kamers met eigen badkamer. De kamers verschillen van grootte, maar zijn allemaal in ieder geval ruim genoeg voor een bed en een apart zithoekje, waar men rustig kan zitten.  De badkamers zijn grotendeels aangepast, zodat ook mindervalide bewoners hier goed gebruik van kunnen maken. 

Beneden zijn er zeer ruime gemeenschappelijke ruimtes, waar men heerlijk kan zitten.  Gezellig een boekje lezen bij de open haard, eten aan de eettafel of even apart zitten met bezoek, het is allemaal mogelijk!
Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht over de naastgelegen boomgaard. 
Daarnaast beschikt de Wijkse Hof over een prachtige keuken, waar het personeel zelf dagelijks vers kookt.  Ook familieleden kunnen op verzoek een hapje mee eten. Laat het wel even weten vantevoren, zodat we daar rekening mee kunnen houden!

Er is een bezoekersruimte, waar u zich even rustig kunt terug trekken met familie en we hebben ook in de woonkamer een apart gedeelte waar u in alle rust kunt zitten. 

​Onze activiteitenbegeleiders en vrijwilligers fietsen, wandelen, doen gezellige, creatieve dingen of bakken wat lekkers met onze bewoners. 

Neem contact op