Vacatures Zorghuys De WIngerd

Gastvrouw

Wat ga je doen? Je gaat gastvrouw diensten doen. Samen met het verzorgend personeel zorg je voor onze bewoners en zorg je ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken. In een dagdienst geef je ontbijt, zorgt voor koffie en thee en je kookt tussen de middag een heerlijke maaltijd voor onze bewoners. In de avonddienst help je mee met het klaarzetten van de broodmaaltijd en zorg je voor de koffie... Lees meer »

Slaapwacht of actieve nachtdienst

Wat ga je doen? Je gaat nachtaanwezigheidsdiensten vervullen en maakt daarbij gebruik van de nachtdienstkamer. Bij complexe zorg, onrust of calamiteit kan je gebeld worden door onze bewoners. De zorg voor onze bewoners gaat dag en nacht door. Daarom hebben we jouw hulp nodig! Als actieve nachtdienst draag je zorg voor onze bewoners en doe je wat lichte huishoudtaken. Wat verwachten wij van jou? Lees meer »

Helpende/Verzorgende IG parttime/fulltime

Wat ga je doen? Samen met je collega's zorg je voor een prettige sfeer, zodat de bewoners zich thuis voelen. Natuurlijk doe je dit samen met de familieleden en vrijwilligers. Jullie zorgen met elkaar voor een leuke of zinvolle invulling van de dag en jij neemt hierbij de verantwoordelijkheid voor de verzorgende werkzaamheden. Als Helpende of Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorgende werkzaamheden, het bevorderen van... Lees meer »

Verpleegkundige

Wat ga je doen? Als Verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorgende werkzaamheden, het bevorderen van de zelfredzaamheid van onze bewoners, het signaleren van bijzonderheden, het bewaken van afgesproken acties en het rapporteren van de werkzaamheden en observaties. Je voert verpleegtechnische- en voorbehouden handelingen uit in complexe zorgsituaties. Lees meer »

Neem contact op