Nieuws De Wijkse Hof

In memoriam Bram Flach

Met verslagenheid namen wij kennis van het plotselinge overlijden van onze medewerker Bram Flach. Hij was bijna 5 jaar in dienst als gastheer in De Wijkse Hof. Ook werkte hij het laatste jaar af en toe in Huize Marijke en Zorghuys de Wingerd. Wij zullen Bram herinneren als een enthousiast, sociaal persoon die graag een kopje koffie dronk, met iedereen een praatje maakte en veel met onze bewoners wandelde. Wij zullen zijn aanwezigheid missen! Lees meer »

NL doet

Meld u zich ook aan als vrijwilliger voor 15 maart? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken! https://www.nldoet.nl/activiteit/klussen-woonkamer-bij-ouderen-met-dementie Lees meer »

Er zijn op dit moment geen kamers beschikbaar

Bel voor meer informatie over de wachtlijst met Ina Wilbrink, 06-42083570 Lees meer »

Activiteitenbegeleider

Wat ga je doen? In De Wijkse Hof wonen 14 bewoners, die overwegend dementie hebben. Samen met je collega’s zorg je voor een prettige sfeer, zodat de bewoners zich thuis voelen. Natuurlijk doe je dit samen met de familieleden en vrijwilligers. Jullie zorgen met elkaar voor een leuke of zinvolle invulling van de dag en jij neemt hierbij de verantwoordelijkheid voor de dagbesteding samen met de andere Activiteitenbegeleiders. O Lees meer »

Neem contact op