Kwaliteit

Het verbeteren van kwaliteit en veiligheid blijft een doorlopend proces waardoor we steeds verbeteringen doorvoeren die bijdragen aan goede zorg voor onze bewoners. Verantwoordelijk hiervoor zijn onze kwaliteitsmanager Antoinette van der Linden en zij wordt terzijde gestaan door kwaliteitsmedewerker Trudie Otten- Imminkhuizen. 

Voor meer informatie over hoe wij aan kwaliteit werken verwijzen we u naar ons kwaliteitsverslag.

De cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang is er voor iedereen die zorg ontvangt vanwege een psychogeriatrische aandoening. De bewoner of zijn vertegenwoordiger kan deze inschakelen voor advies en bijstand bij vragen die betrekking hebben op de zorg- en dienstverlening van de zorgaanbieder, en in het speciaal vragen die gaan over onvrijwillige zorg.


Kwaliteitsverslag 2023

Jaarplan 2024

Ervaringen

Familielid bewoner Huize Marijke

Zeer tevreden met sfeer en waardigheid waarmee de medewerkers de verzorging deden zoal bij mijn vader als bij de andere bewoners.


juli 2022

Familielid bewoner Zorghuys de Wingerd

Fantastisch huis waar m'n ouders hebben mogen wonen in de laatste maanden van hun leven. Kan iedereen aanraden om zich in te schrijven maar hou wel een plekje voor mij vrij.


februari 2023

Familielid bewoner de Wijkse Hof

Geweldig. Zoals je hoopt dat mensen en hulp in de zorg is. Zeer huiselijke sfeer, veel tijd aandacht en momenten met extra lekkertjes, uitjes en vrolijke medewerkers. Onwijs dankbaar met deze plek. Prachtig ook tussen het groen.


Oktober 2023

Neem contact op