Kwaliteit

Het verbeteren van kwaliteit en veiligheid blijft een doorlopend proces waardoor we steeds verbeteringen doorvoeren die bijdragen aan goede zorg voor onze bewoners. Verantwoordelijk hiervoor zijn onze kwaliteitsmanager Antoinette van der Linden en zij wordt terzijde gestaan door kwaliteitsmedewerker Trudie Otten- Imminkhuizen. 

Voor meer informatie over hoe wij aan kwaliteit werken verwijzen we u naar ons kwaliteitsverslag.

De cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang is er voor iedereen die zorg ontvangt vanwege een psychogeriatrische aandoening. De bewoner of zijn vertegenwoordiger kan deze inschakelen voor advies en bijstand bij vragen die betrekking hebben op de zorg- en dienstverlening van de zorgaanbieder, en in het speciaal vragen die gaan over onvrijwillige zorg.

https://cdn1.zorggroepmarijke.nl/uploads/Editor/jaarplan-en-kwaliteitsjarenplan-2022-2023-am.docx

 

Ervaringen

Familielid bewoner Huize Marijke

Zeer tevreden met sfeer en waardigheid waarmee de medewerkers de verzorging deden zoal bij mijn vader als bij de andere bewoners.


juli 2022

Familielid bewoner Zorghuys de Wingerd

Mijn vader kon helemaal zichzelf zijn en heeft genoten van zijn verblijf in de Wingerd. Betrokken en lieve medewerkers die bereid zijn alles te doen. Erg fijn en een goede sfeer.


april 2022

Familielid bewoner de Wijkse Hof

Voor de verpleging, vrijwilligers, AB en directie, alle lof rondom de zorg en alles wat erbij komt kijken! Ook naar persoonlijke wensen wordt er zo goed mee omgegaan, ( geloof, vrije tijd, evt hobby’s, ) Dementie is een zwaar proces voor bewoner en familie, maar je kunt als familie jouw ouder in de Wijkse Hof in liefde “achterlaten”


Juni 2022

Neem contact op