Vacatures Huize Marijke

Vakantiewerkers

In onze huizen werken we natuurlijk met onze deskundig opgeleide medewerkers. In vakantietijd is het altijd wat drukker, dus kunnen we goed wat extra handjes gebruiken. Vind je het leuk om wat voor je medemens te betekenen en heb je wat tijd over? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Wij zijn op zoek naar jongeren die met onze bewoners een wandeling in het park wil maken, samen een kopje koffie drinken, assisteren bij een activiteit of begeleiden... Lees meer »

Vrijwilligers

In onze huizen werken we natuurlijk met onze deskundig opgeleide medewerkers, maar we vinden het ook heel fijn en minstens zo waardevol om samen te werken met vrijwilligers. Vind je het leuk om wat voor je medemens te betekenen en heb je wat tijd over? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Wij zijn op zoek naar iemand die met onze bewoners een wandeling in het park wil maken, samen een kopje koffie drinken, assisteren bij een activiteit of begeleiden... Lees meer »

Verpleegkundige

Wat ga je doen? Als Verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorgende werkzaamheden, het bevorderen van de zelfredzaamheid van onze bewoners, het signaleren van bijzonderheden, het bewaken van afgesproken acties en het rapporteren van de werkzaamheden en observaties. Je voert verpleegtechnische- en voorbehouden handelingen uit in complexe zorgsituaties. Lees meer »

Activiteitenbegeleider

Wat ga je doen? In Huize Marijke wonen zo'n 16 bewoners, op zowel psycho-geriatrische als somatische grondslag. Samen met je collega’s zorg je voor een prettige sfeer, zodat de bewoners zich thuis voelen. Natuurlijk doe je dit samen met de familieleden en vrijwilligers. Jullie zorgen met elkaar voor een leuke of zinvolle invulling van de dag en jij neemt hierbij de verantwoordelijkheid voor de dagbesteding samen met de andere Activiteitenbegeleiders.... Lees meer »

Neem contact op