Vacatures Huize Marijke

Kwaliteitsmanager

Wat ga je doen? Je stelt het kwaliteitsverslag- en jaarplan op; Je adviseert en ondersteunt de directie bij de ontwikkeling, implementatie, borging en toetsing van het kwaliteitsbeleid; Je verzamelt en verwerkt gegevens tot rapportages ten behoeve van de directie en diverse instanties (bijv. zorgkantoor, Raad van Commissarissen en cliëntenraad); Je bent de centrale spil bij certificeringstrajecten; Je bent verantwoordelijk voor risico-inventarisaties... Lees meer »

Helpende/Verzorgende IG parttime/fulltime

Wat ga je doen? Samen met je collega's zorg je voor een prettige sfeer, zodat de bewoners zich thuis voelen. Natuurlijk doe je dit samen met de familieleden en vrijwilligers. Jullie zorgen met elkaar voor een leuke of zinvolle invulling van de dag en jij neemt hierbij de verantwoordelijkheid voor de verzorgende werkzaamheden. Als Helpende of Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorgende werkzaamheden, het bevorderen van... Lees meer »

Vrijwilligers

In onze huizen werken we natuurlijk met onze deskundig opgeleide medewerkers, maar we vinden het ook heel fijn en minstens zo waardevol om samen te werken met vrijwilligers. Vind je het leuk om wat voor je medemens te betekenen en heb je wat tijd over? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Wij zijn op zoek naar iemand die met onze bewoners een wandeling in het park wil maken, samen een kopje koffie drinken, assisteren bij een activiteit of begeleiden... Lees meer »

Verpleegkundige

Wat ga je doen? Als Verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorgende werkzaamheden, het bevorderen van de zelfredzaamheid van onze bewoners, het signaleren van bijzonderheden, het bewaken van afgesproken acties en het rapporteren van de werkzaamheden en observaties. Je voert verpleegtechnische- en voorbehouden handelingen uit in complexe zorgsituaties. Lees meer »

Neem contact op