Contactgegevens

Bezoekadres:

Woonzorgcentrum Huize Marijke
Langbroekerweg 13
3941 MS  Doorn
085-0450021
info@huizemarijke.nl

Wilt u een bewoner spreken of iemand van ons zorgpersoneel? Bel dan met 0343-420662

Directie:
Arie Boogaard
arie.boogaard@zorggroepmarijke.nl
Lea Boogaard
lea.boogaard@zorggroepmarijke.nl

Locatie-zorgcoördinator:
Henriëtte van Breugel
henriëtte.van.breugel@zorggroepmarijke.nl
06-42083569

Heeft u een vraag over opname? Dan kunt u bellen met Petra Selier, 06-47846219 of mailen naar petra.selier@zorggroepmarijke.nl.

Voor administratieve of andere vragen kunt u contact opnemen met Ina Wilbrink-Coppoolse 06-42083570 of een mail sturen naar ina.wilbrink@zorggroepmarijke.nl

 

Ervaringen

Familielid bewoner Huize Marijke

Mijn moeder heeft een hele fijne laatste periode van haar leven gehad in Huize Marijke. Het gebouw is niet nieuw maar de sfeer was warm en hartelijk. Het levendige uitzicht was een fijne afleiding. De christelijke sfeer waardeerde mijn moeder zeer.


februari 2020

Familielid bewoner Zorghuys de Wingerd

Vanaf de spoedopname een paar jaar geleden tot de huidige terminale fase is mijn moeder vakkundig en met liefde verzorgd. Wij wonen in het buitenland en dat is een geruststellende gedachte. Ze zijn professioneel en ook zeer persoonlijk, vriendelijk en begrijpen dat ze ook echt een “thuis” zijn. Het is daarbij kleinschalig en persoonlijk, met prettige kamers en ligt in een mooie, bosrijke omgeving.


november 2020

Familielid bewoner de Wijkse Hof

Kleinschalige Woonzorg in en dichtbij de oude binnenstad. Soort huiselijke sfeer met zicht op keuken en met eigen semi-afgesloten breed terras. Hoge kamer met eigen klimaatmaatregelen. Ruime eigen was en toiletruimte. Fijn hartelijk warme sfeer.


Juni 2021

Neem contact op