Nieuws

Overlijden vrijwilliger Welmoed

Onze vrijwilliger Welmoed van Stegeren is na een periode van ziekte overleden. Wij zullen haar betrokkenheid en liefde voor onze bewoners en ons nooit vergeten! Wij wensen haar partner en verdere familie heel veel sterkte toe! Lees meer »

In memoriam Bram Flach

Met verslagenheid namen wij kennis van het plotselinge overlijden van onze medewerker Bram Flach. Hij was bijna 5 jaar in dienst als gastheer in De Wijkse Hof. Ook werkte hij het laatste jaar af en toe in Huize Marijke en Zorghuys de Wingerd. Wij zullen Bram herinneren als een enthousiast, sociaal persoon die graag een kopje koffie dronk, met iedereen een praatje maakte en veel met onze bewoners wandelde. Wij zullen zijn aanwezigheid missen! Lees meer »

NL doet

Meld u zich ook aan als vrijwilliger voor 15 maart? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken! https://www.nldoet.nl/activiteit/klussen-woonkamer-bij-ouderen-met-dementie Lees meer »

Wij zoeken personeel!

Wij zijn nog altijd op zoek naar Verzorgenden IG, part-time of fulltime. Voor overdag en/of nachten. Wij zijn een lerende organisatie en voortdurend bezig met onze kwaliteit van zorg te verbeteren. Dit doen wij door allerlei scholingen en trainingen aan te bieden aan ons personeel. Lijkt het je leuk en een uitdaging om bij ons te komen werken? Kijk op onze vacature pagina voor meer informatie. Lees meer »

Neem contact op