Nieuws

Vakantiewerkers gezocht!

In onze huizen werken we natuurlijk met onze deskundig opgeleide medewerkers. In vakantietijd is het altijd wat drukker, dus kunnen we goed wat extra handjes gebruiken. Vind je het leuk om wat voor je medemens te betekenen en heb je wat tijd over? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Wij zijn op zoek naar jongeren die met onze bewoners een wandeling in het park wil maken, samen een kopje koffie drinken, assisteren bij een activiteit of begeleiden... Lees meer »

Kamer beschikbaar

Het huisje naast Zorghuys de Wingerd is beschikbaar. Zeer geschikt voor een echtpaar met lichte zorgvraag. Wel 24/7 zorg, maar toch veel privacy en eigen ruimte. Het huisje heeft een woonkamer met open keukentje. Op de begane grond een slaapkamer en badkamer. Boven twee slaapkamers met toilet. Bel voor meer informatie met Petra Selier 06-47846219 of Lea Boogaard 06-53715341. Lees meer »

Wij zoeken personeel!

Wij zijn nog altijd op zoek naar Verzorgenden IG, part-time of fulltime. Voor overdag en/of nachten. Wij zijn een lerende organisatie en voortdurend bezig met onze kwaliteit van zorg te verbeteren. Dit doen wij door allerlei scholingen en trainingen aan te bieden aan ons personeel. Lijkt het je leuk en een uitdaging om bij ons te komen werken? Kijk op onze vacature pagina voor meer informatie. Lees meer »

Neem contact op