Wonen

Zorghuys de Wingerd beschikt over ruime appartementen, verschillend in grootte. Door de ruime kamers is De Wingerd uitermate geschikt voor echtparen, of voor mensen die enerzijds de ruimte voor zichzelf willen hebben en daarnaast toch ook zorg nodig hebben.

De Wingerd heeft een gemeenschappelijke woonkamer, waar indien gewenst, gezamenlijk koffie kan worden gedronken en gegeten.  In De Wingerd wordt elke dag vers gekookt in de gezellige woonkeuken door onze gastvrouw of gastheer. 

Ook het wassen van kleding en het strijken doen we in De Wingerd zelf. Daarnaast wordt er een aantal dagdelen per week dagbesteding gegeven, ook individueel. Er wordt gewandeld, in de tuin gewerkt of de bewoners zijn creatief bezig.

 

Ervaringen

Familielid bewoner Huize Marijke

Mijn moeder heeft een hele fijne laatste periode van haar leven gehad in Huize Marijke. Het gebouw is niet nieuw maar de sfeer was warm en hartelijk. Het levendige uitzicht was een fijne afleiding. De christelijke sfeer waardeerde mijn moeder zeer.


februari 2020

Familielid bewoner Zorghuys de Wingerd

Vanaf de spoedopname een paar jaar geleden tot de huidige terminale fase is mijn moeder vakkundig en met liefde verzorgd. Wij wonen in het buitenland en dat is een geruststellende gedachte. Ze zijn professioneel en ook zeer persoonlijk, vriendelijk en begrijpen dat ze ook echt een “thuis” zijn. Het is daarbij kleinschalig en persoonlijk, met prettige kamers en ligt in een mooie, bosrijke omgeving.


november 2020

Familielid bewoner de Wijkse Hof

Kleinschalige Woonzorg in en dichtbij de oude binnenstad. Soort huiselijke sfeer met zicht op keuken en met eigen semi-afgesloten breed terras. Hoge kamer met eigen klimaatmaatregelen. Ruime eigen was en toiletruimte. Fijn hartelijk warme sfeer.


Juni 2021

Neem contact op