Wonen

Zorghuys de Wingerd beschikt over ruime appartementen, verschillend in grootte. Door de ruime kamers is De Wingerd uitermate geschikt voor echtparen, of voor mensen die enerzijds de ruimte voor zichzelf willen hebben en daarnaast toch ook zorg nodig hebben.

De Wingerd heeft een gemeenschappelijke woonkamer, waar indien gewenst, gezamenlijk koffie kan worden gedronken en gegeten.  In De Wingerd wordt elke dag vers gekookt in de gezellige woonkeuken door onze gastvrouw of gastheer. Ook het wassen van kleding en het strijken doen we in De Wingerd zelf. Daarnaast wordt er een aantal dagdelen per week dagbesteding gegeven, ook individueel. Er wordt gewandeld, in de tuin gewerkt of de bewoners zijn creatief bezig.

 

Ervaringen

Familielid bewoner Huize Marijke

Zeer tevreden met sfeer en waardigheid waarmee de medewerkers de verzorging deden zoal bij mijn vader als bij de andere bewoners.


juli 2022

Familielid bewoner Zorghuys de Wingerd

Mijn vader kon helemaal zichzelf zijn en heeft genoten van zijn verblijf in de Wingerd. Betrokken en lieve medewerkers die bereid zijn alles te doen. Erg fijn en een goede sfeer.


april 2022

Familielid bewoner de Wijkse Hof

Voor de verpleging, vrijwilligers, AB en directie, alle lof rondom de zorg en alles wat erbij komt kijken! Ook naar persoonlijke wensen wordt er zo goed mee omgegaan, ( geloof, vrije tijd, evt hobby’s, ) Dementie is een zwaar proces voor bewoner en familie, maar je kunt als familie jouw ouder in de Wijkse Hof in liefde “achterlaten”


Juni 2022

Neem contact op