Wonen

Zorghuys de Wingerd beschikt over ruime appartementen, verschillend in grootte. Door de ruime kamers is De Wingerd uitermate geschikt voor echtparen, of voor mensen die enerzijds de ruimte voor zichzelf willen hebben en daarnaast toch ook zorg nodig hebben.

De Wingerd heeft een gemeenschappelijke woonkamer, waar indien gewenst, gezamenlijk koffie kan worden gedronken en gegeten.  In De Wingerd wordt elke dag vers gekookt in de gezellige woonkeuken door onze gastvrouw of gastheer. Ook het wassen van kleding en het strijken doen we in De Wingerd zelf. Daarnaast wordt er een aantal dagdelen per week dagbesteding gegeven, ook individueel. Er wordt gewandeld, in de tuin gewerkt of de bewoners zijn creatief bezig.

 

Ervaringen

Familielid bewoner Huize Marijke

Zeer tevreden met sfeer en waardigheid waarmee de medewerkers de verzorging deden zoal bij mijn vader als bij de andere bewoners.


juli 2022

Familielid bewoner Zorghuys de Wingerd

Fantastisch huis waar m'n ouders hebben mogen wonen in de laatste maanden van hun leven. Kan iedereen aanraden om zich in te schrijven maar hou wel een plekje voor mij vrij.


februari 2023

Familielid bewoner de Wijkse Hof

Geweldig. Zoals je hoopt dat mensen en hulp in de zorg is. Zeer huiselijke sfeer, veel tijd aandacht en momenten met extra lekkertjes, uitjes en vrolijke medewerkers. Onwijs dankbaar met deze plek. Prachtig ook tussen het groen.


Oktober 2023

Neem contact op