Vacatures De Wijkse Hof

Huishoudelijke hulp

Wat ga je doen? Je gaat de huishouding doen in een woonvorm voor mensen met dementie. Het is de bedoeling dat je de kamers en openbare ruimtes schoonhoudt, koffie schenkt en eten kookt voor onze bewoners. Wat verwachten wij van jou? Je bent zelfstandig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel Je hebt goede sociale vaardigheden en hart voor je medemens Je bent gemotiveerd en accuraat Je hebt een christelijke levensovertuiging óf je hebt affiniteit... Lees meer »

Slaapwacht of actieve nachtdienst

Wat ga je doen? Je gaat nachtaanwezigheidsdiensten vervullen en maakt daarbij gebruik van de nachtdienstkamer. Bij complexe zorg, onrust of calamiteit kan je gebeld worden door onze bewoners. De zorg voor onze bewoners gaat dag en nacht door. Daarom hebben we jouw hulp nodig! Als actieve nachtdienst draag je zorg voor onze bewoners en doe je wat lichte huishoudtaken. Wat verwachten wij van jou? Lees meer »

Verpleegkundige

Wat ga je doen? Als Verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorgende werkzaamheden, het bevorderen van de zelfredzaamheid van onze bewoners, het signaleren van bijzonderheden, het bewaken van afgesproken acties en het rapporteren van de werkzaamheden en observaties. Je voert verpleegtechnische- en voorbehouden handelingen uit in complexe zorgsituaties. Lees meer »

Neem contact op