Wonen

Wij hebben plaats voor ongeveer 16 bewoners en de kamers variëren in grootte. De meeste kamers hebben een eigen douche en toilet. De kamers zijn geheel klaar voor gebruik, maar helemaal naar eigen wens in te richten en zijn allemaal voorzien van een eigen telefoon en –internetaansluiting. 

​In de gezellige woonkamer wordt over het algemeen gezamenlijk koffie gedronken en gegeten, maar als bewoners liever op hun eigen kamer blijven is dat natuurlijk ook prima. 

Er worden de hele week activiteiten georganiseerd. Bewoners mogen daaraan deelnemen als ze dat willen, maar is uiteraard niet verplicht. 
Onze activiteitenbegeleiders bedenken allerlei leuke, gezellige of creatieve dingen, zoals wat lekkers bakken met elkaar, iets knutselen, bloemschikken of ergens koffie drinken.   We doen regelmatig leuke beweegactiviteiten in of buitenshuis.

Ook organiseren we uitjes, zoals naar de dierentuin, een boottocht of een bezoekje aan de boerderij. 
​Tegenover Huize Marijke ligt het park bij Huis Doorn, waar je prachtig kunt wandelen, wat we dan ook regelmatig doen met onze bewoners.​

​Sommige bewoners hebben vooral behoefte aan een praatje en een luisterend oor. Hier proberen we ook echt de tijd voor te nemen. Soms vinden bewoners het leuk om een handje te helpen in de keuken, bijv. aardappels schillen, of ze vouwen de was op.

De maaltijden worden door onze gastvrouw/gastheer bereid in onze eigen keuken. Wij maken elke week een weekmenu, in overeenstemming met de persoonlijke wensen van onze bewoners.

Er wordt een weeksluiting gehouden, ook hiervoor geldt dat bewoners zelf kiezen of ze hieraan deelnemen. 

Een aantal keer per jaar organiseren we een gezellige bijeenkomst voor bewoners met hun familieleden. Zo hebben we al een aantal jaar een kerstdiner georganiseerd. Door corona was dit helaas niet meer mogelijk en hebben we nu een high tea of lunch op de kamer van bewoners gehouden. 

Neem contact op