Cliëntenraad

De huidige cliëntenraad bestaat uit:

Dhr. S. Renzema (voorzitter)
Mw. E. de Lang

De cliëntenraad van Zorggroep Marijke behartigt de algemene belangen van alle cliënten van de verschillende locaties en denkt mee over het beleid.

Daarnaast wordt gevraagd en ongevraagd advies worden gegeven aan de directie/management van Zorggroep Marijke en wordt de cliëntenraad betrokken bij de kwaliteitsgesprekken m.b.t. de zorginkoop.

Meer praktische zaken die binnen de locaties van Zorggroep Marijke spelen worden, zoals vanouds, besproken tijdens de bewoners/familieavonden in de locaties. (helaas hebben deze niet kunnen doorgaan tijdens de Covid periode)

Wij hebben momenteel een vacature voor de cliëntenraad. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Ervaringen

Familielid bewoner Huize Marijke

Mijn moeder heeft een hele fijne laatste periode van haar leven gehad in Huize Marijke. Het gebouw is niet nieuw maar de sfeer was warm en hartelijk. Het levendige uitzicht was een fijne afleiding. De christelijke sfeer waardeerde mijn moeder zeer.


februari 2020

Familielid bewoner Zorghuys de Wingerd

Vanaf de spoedopname een paar jaar geleden tot de huidige terminale fase is mijn moeder vakkundig en met liefde verzorgd. Wij wonen in het buitenland en dat is een geruststellende gedachte. Ze zijn professioneel en ook zeer persoonlijk, vriendelijk en begrijpen dat ze ook echt een “thuis” zijn. Het is daarbij kleinschalig en persoonlijk, met prettige kamers en ligt in een mooie, bosrijke omgeving.


november 2020

Familielid bewoner de Wijkse Hof

Kleinschalige Woonzorg in en dichtbij de oude binnenstad. Soort huiselijke sfeer met zicht op keuken en met eigen semi-afgesloten breed terras. Hoge kamer met eigen klimaatmaatregelen. Ruime eigen was en toiletruimte. Fijn hartelijk warme sfeer.


Juni 2021

Neem contact op