Cliëntenraad

De huidige cliëntenraad bestaat uit:

Dhr. J. Boonstra (voorzitter)
Mw. A. van den Berg- Kool
Mw. M. Bongers
Dhr. S. Renzema (cliëntenraadondersteuner)

De cliëntenraad van Zorggroep Marijke behartigt de algemene belangen van alle cliënten van de verschillende locaties en denkt mee over het beleid.

Daarnaast wordt gevraagd en ongevraagd advies worden gegeven aan de directie/management van Zorggroep Marijke en wordt de cliëntenraad betrokken bij de kwaliteitsgesprekken m.b.t. de zorginkoop.

Meer praktische zaken die binnen de locaties van Zorggroep Marijke spelen worden, zoals vanouds, besproken tijdens de bewoners/familieavonden in de locaties. 

U kunt contact opnemen met de cliëntenraad via clientenraad@zorggroepmarijke.nl

 

Ervaringen

Familielid bewoner Huize Marijke

Zeer tevreden met sfeer en waardigheid waarmee de medewerkers de verzorging deden zoal bij mijn vader als bij de andere bewoners.


juli 2022

Familielid bewoner Zorghuys de Wingerd

Mijn vader kon helemaal zichzelf zijn en heeft genoten van zijn verblijf in de Wingerd. Betrokken en lieve medewerkers die bereid zijn alles te doen. Erg fijn en een goede sfeer.


april 2022

Familielid bewoner de Wijkse Hof

Voor de verpleging, vrijwilligers, AB en directie, alle lof rondom de zorg en alles wat erbij komt kijken! Ook naar persoonlijke wensen wordt er zo goed mee omgegaan, ( geloof, vrije tijd, evt hobby’s, ) Dementie is een zwaar proces voor bewoner en familie, maar je kunt als familie jouw ouder in de Wijkse Hof in liefde “achterlaten”


Juni 2022

Neem contact op