Cliëntenraad

De huidige cliëntenraad bestaat uit:

Dhr. J. Boonstra (voorzitter)
Mw. A. van den Berg- Kool
Mw. M. Bongers
Dhr. S. Renzema (cliëntenraadondersteuner)

De cliëntenraad van Zorggroep Marijke behartigt de algemene belangen van alle cliënten van de verschillende locaties en denkt mee over het beleid.

Daarnaast wordt gevraagd en ongevraagd advies worden gegeven aan de directie/management van Zorggroep Marijke en wordt de cliëntenraad betrokken bij de kwaliteitsgesprekken m.b.t. de zorginkoop.

Meer praktische zaken die binnen de locaties van Zorggroep Marijke spelen worden, zoals vanouds, besproken tijdens de bewoners/familieavonden in de locaties. 

U kunt contact opnemen met de cliëntenraad via clientenraad@zorggroepmarijke.nl

 

Ervaringen

Familielid bewoner Huize Marijke

Zeer tevreden met sfeer en waardigheid waarmee de medewerkers de verzorging deden zoal bij mijn vader als bij de andere bewoners.


juli 2022

Familielid bewoner Zorghuys de Wingerd

Fantastisch huis waar m'n ouders hebben mogen wonen in de laatste maanden van hun leven. Kan iedereen aanraden om zich in te schrijven maar hou wel een plekje voor mij vrij.


februari 2023

Familielid bewoner de Wijkse Hof

Geweldig. Zoals je hoopt dat mensen en hulp in de zorg is. Zeer huiselijke sfeer, veel tijd aandacht en momenten met extra lekkertjes, uitjes en vrolijke medewerkers. Onwijs dankbaar met deze plek. Prachtig ook tussen het groen.


Oktober 2023

Neem contact op