Werken en leren bij

 

Onze bewoners krijgen liefdevolle aandacht en deskundige zorg. Hier hebben we wel betrokken, liefdevolle medewerkers voor nodig. Misschien ben jij dat wel? Heb je al een diploma helpende, VIG of verpleegkundige dan nodigen we je uit eens te kijken bij ons vacatureoverzicht.


Vacature overzicht


Opleidingen
Wil je starten met een opleiding, daar hebben we ook een aantal plaatsen per locatie voor beschikbaar. Wij leiden medewerkers op tot Helpende of Verzorgende IG. Ook bieden wij de opleiding GVP (Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie) aan en zoeken wij medewerkers voor diverse andere gespecialiseerde functies, zoals praktijkbegeleider, kwaliteitsverpleegkundige of wondverpleegkundige. Wij werken nauw samen met scholen en zijn een erkend leerbedrijf. 

 

Stages
Wij bieden stageplaatsen voor zorg en welzijn. Ook maatschappelijke stages zijn bij ons mogelijk. 

Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers te scholen en trainingen te geven over diverse onderwerpen, omdat we het belangrijk vinden om te blijven leren en ontwikkelen. 

 

Theatervoorstelling over dementie
Zo mag je, als nieuwe medewerker, op onze kosten naar een theatervoorstelling van Dag Mama. Dit doen we omdat je handvaten krijgt om om te gaan met bewoners met dementie. Over dementie krijg je nog meer scholing en training op locatie. 

Belevingsgerichte zorg
Wij geven trainingsavonden over belevingsgerichte zorg. Ons doel is om onze bewoners zoveel mogelijk de zorg en aandacht te geven die zij nodig hebben. Op zulke avonden leer je hoe je dat het beste kunt doen. 

BHV
Als je verantwoordelijke diensten doet is een BHV diploma een vereiste. Elk jaar krijg je een herhalingscursus van een dag, waaraan je verplicht moet deelnemen. 

Ik ben REIN
Wij werken met het project REIN.
REIN is een fictieve cliënt, die vanuit zijn beleving, zijn verhaal op inspirerende en lerende wijze vertelt. REIN heeft in de zorg gewerkt, maar heeft nu zelf zorg nodig. Hij weet hoe het vroeger ging en ziet wat er nu nodig is. Hij stelt vragen, laat je graag nadenken over dilemma’s en daagt je uit om verder te groeien. Via het dagboek van REIN leer je hem beter kennen.
REIN ondersteunt organisaties en de medewerkers in de ouderenzorg op het gebied van leren en ontwikkelen met als doel het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

 

Neem contact op