Over ons

Even voorstellen
Wij zijn Arie en Lea Boogaard en we hebben 4 kinderen: Mark, John, Rick en Annerieke.  Huize Marijke is in 1964 opgericht door de vader van Arie.

Arie: ik groeide naast en tussen de bewoners op, samen met mijn broer en zusjes. Ik ging al op jonge leeftijd meewerken in het bedrijf. In 2013 heb ik mijn HBO-V opleiding afgerond en sindsdien ben ik verpleegkundige. Ik werk nog deels mee in de zorg, met name nachtdiensten. 

Lea: Ik ben in 1996 begonnen als collega van Arie. Na ons trouwen heb ik een tijdje ergens anders gewerkt, maar toen duidelijk werd dat we toch het bedrijf wilden overnemen, ben ik gaan ondersteunen met administratieve zaken, wat ik nu ook nog een paar dagen per week doe. Ook stuur ik de activiteitenbegeleiding en vrijwilligers aan. 

Wij hebben het bedrijf overgenomen in 2007. Tot ons grote verdriet is onze (schoon)vader in 2013 overleden, maar we zetten zijn levenswerk dankbaar en in zijn gedachtenis voort. 

Omdat we veel aanvragen kregen en we in Huize Marijke geen plaats hadden, keken we uit naar een nieuwe locatie.

In september 2015 begonnen we in het voormalige Panta Rhei, wat wij "Zorghuys de Wingerd" hebben genoemd. Deze naam is afgeleid van de geboorteplaats van de vader van Arie: Wijngaarden, wat in de volksmond "Wingerden" heet. In Zorghuys de Wingerd wonen vooral mensen met lichamelijke problemen. 

In 2016 openden we onze 3e locatie "De Wijkse Hof", voorheen een zorghotel en nu een locatie voor mensen met dementie.

Wij worden bijgestaan door onze kwaliteitsmanager Antoinette van der Linden, kwaliteitsmedewerker Trudie Otten- Imminkhuizen en management-assistente Ina Wilbrink-Coppoolse.

Op elke locatie is een locatie-zorgcoördinator werkzaam, deze stuurt het team aan en de dagelijkse gang van zaken in de desbetreffende locatie. In Huize Marijke is dat Henriëtte van Breugel. In Zorghuys de Wingerd is Hetty van Hell-Pieterse de locatie-zorgcoördinator en in De Wijkse Hof Simone Tijssen-Reijm. 

                               

Samen met een enthousiast team van verzorgend personeel bieden wij deskundige, liefdevolle zorg in een huiselijke omgeving. Wij werken voortdurend aan verbetering van de kwaliteit van zorg. 

Ons doel is deskundige zorg te verlenen, dichtbij de mensen te staan en een luisterend oor te bieden. Wij willen zoveel mogelijk tegemoet komen aan de individuele wensen van onze bewoners, ons motto is niet voor niets: zorg met je hart!

Neem contact op