Raad van Commisarissen

Zorggroep Marijke heeft een Raad van Commisarissen die bestaat uit 3 leden met verschillende achtergronden. De Raad is een onafhankelijk orgaan dat toezicht houdt op het bestuur en het beleid van de Zorggroep, conform de Zorgbrede Covernancecode

De Raad van Commisarissen overlegt, adviseert, en controleert de directie. De leden worden benoemd voor maximaal twee termijnen van vier jaar.

Zorggroep Marijke wordt bestuurd door de directie: Arie en Lea Boogaard. 

De Raad van Toezicht bestaat uit:

Dhr. R. Burrekers
Mw. R. Heijkoop
Dhr. H. Nijhuis

Kijk hier voor het RvC reglement en dit is het visiedocument van de RvC.

Ervaringen

Familielid bewoner Huize Marijke

Zeer tevreden met sfeer en waardigheid waarmee de medewerkers de verzorging deden zoal bij mijn vader als bij de andere bewoners.


juli 2022

Familielid bewoner Zorghuys de Wingerd

Mijn vader kon helemaal zichzelf zijn en heeft genoten van zijn verblijf in de Wingerd. Betrokken en lieve medewerkers die bereid zijn alles te doen. Erg fijn en een goede sfeer.


april 2022

Familielid bewoner de Wijkse Hof

Voor de verpleging, vrijwilligers, AB en directie, alle lof rondom de zorg en alles wat erbij komt kijken! Ook naar persoonlijke wensen wordt er zo goed mee omgegaan, ( geloof, vrije tijd, evt hobby’s, ) Dementie is een zwaar proces voor bewoner en familie, maar je kunt als familie jouw ouder in de Wijkse Hof in liefde “achterlaten”


Juni 2022

Neem contact op