Raad van Commisarissen

Zorggroep Marijke heeft een Raad van Commisarissen die bestaat uit 3 leden met verschillende achtergronden. De Raad is een onafhankelijk orgaan dat toezicht houdt op het bestuur en het beleid van de Zorggroep, conform de Zorgbrede Covernancecode

De Raad van Commisarissen overlegt, adviseert, en controleert de directie. De leden worden benoemd voor maximaal twee termijnen van vier jaar.

Zorggroep Marijke wordt bestuurd door de directie: Arie en Lea Boogaard. 

De Raad van Toezicht bestaat uit:

Dhr. R. Burrekers
Mw. R. Heijkoop
Dhr. H. Nijhuis

Ervaringen

Familielid bewoner Huize Marijke

Mijn moeder heeft een hele fijne laatste periode van haar leven gehad in Huize Marijke. Het gebouw is niet nieuw maar de sfeer was warm en hartelijk. Het levendige uitzicht was een fijne afleiding. De christelijke sfeer waardeerde mijn moeder zeer.


februari 2020

Familielid bewoner Zorghuys de Wingerd

Vanaf de spoedopname een paar jaar geleden tot de huidige terminale fase is mijn moeder vakkundig en met liefde verzorgd. Wij wonen in het buitenland en dat is een geruststellende gedachte. Ze zijn professioneel en ook zeer persoonlijk, vriendelijk en begrijpen dat ze ook echt een “thuis” zijn. Het is daarbij kleinschalig en persoonlijk, met prettige kamers en ligt in een mooie, bosrijke omgeving.


november 2020

Familielid bewoner de Wijkse Hof

Kleinschalige Woonzorg in en dichtbij de oude binnenstad. Soort huiselijke sfeer met zicht op keuken en met eigen semi-afgesloten breed terras. Hoge kamer met eigen klimaatmaatregelen. Ruime eigen was en toiletruimte. Fijn hartelijk warme sfeer.


Juni 2021

Neem contact op