Onze vestigingen

/huize-marijke/over-huize-marijke

Huize Marijke In de prachtige, bosrijke omgeving van Doorn is Huize Marijke gevestigd. Het monumentale pand biedt plaats aan maximaal 18 ouderen, die zowel somatische als psychogeriatrische problemen hebben. Met een gezellig team van verzorgend personeel bieden wij deskundige, liefdevolle zorg in een huiselijke omgeving. Huize Marijke ​Langbroekerweg 11-13 3941 MS Doorn Telefoon.: 0343-420662 info@zorggroepmarijke.nl www.huizemarijke.nl Lees meer »

/zorghuys-de-wingerd/over-zorghuys-de-wingerd

Zorghuys de Wingerd Zorghuys de Wingerd, gevestigd in Doorn, levert deskundige zorg in een huiselijke sfeer, rekening houdend met de individuele wensen van bewoners. Wat Zorghuys de Wingerd uniek maakt, is de individuele benadering, persoonlijke aandacht en deskundige zorg, verscholen in het groen, vlakbij het centrum. Zorghuys de Wingerd is voornamelijk geschikt voor mensen met somatische problematiek. Zorghuys de Wingerd Oude Arnhemse Bovenweg 2... Lees meer »

/de-wijkse-hof/over-de-wijkse-hof

De Wijkse Hof De Wijkse Hof is gevestigd aan de Singel in Wijk bij Duurstede. Het pand beschikt over prachtige, grote gemeenschappelijke ruimtes. De Wijkse Hof heeft prachtige kamers met eigen sanitair en is vooral geschikt voor mensen met psychogeriatrische problemen. De Wijkse Hof Singel 1a 3961 CE Wijk bij Duurstede Telefoon: 0343 - 223020 info@dewijksehof.nl Lees meer »

Neem contact op